Joomla 4.1.4 er nu tilgængelig. Dette er en fejlrettelsesudgivelse til 4.x serien af Joomla, som indeholder flere fejlrettelser og forbedringer.

Hvad er der i 4.1.4?

Joomla 4.1.4 inkluderer de følgende fejlrettelser.

Fejlrettelser og forbedringer med 4.1.4

  • Ret indlejrede elementers gen-sortering (#37781)
  • Tilføj planlægger sortering efter seneste kørsel (#37501)
  • Ret skift chevron i modul menutildeling (#37734)
  • Sæt 'secure' flag i sessions cookies hvis TLS er gennemtvunget (#37777)
  • Vis arbejdsgang trin navne i artikel listevisning (#37748)
  • Ret save2copy for menuer (#37813)
  • Opdater til NODE version 16 (#37757)

Besøg GitHub for den fulde liste over fejlrettelser.

Hvor kan jeg downloade Joomla 4.1.4?

Selvfølgelig på Downloads webstedet :)

Nye installationer

Instruktioner for nye installationer og tekniske krav

 
 

Opgrader

 

Huskr… Ryd venligst din browsers cache efter opdatering.

Har dun fundet en fejl? Rapporter den på Joomla Issue Tracker.

Sprøgsmål? Se dokumentations wiki'en for FAQ’s omkring 4.1.4 udgivelsen

Ønsker du at tage en tur rundt i Joomla 4 uden at skulle installere det? Så har vi en løsning til dig: Prøv Joomla 4.1 på launch.joomla.org 

Hvordan kan jeg opgradere mit websted til Joomla 4.1.4?

Hvis dit websted er en Joomla 4.0.x installation

Så er det en ganske normal opdatering. Tag backup og opdater som du ville gøre med enhver anden Joomla opdatering via den interne Joomla opdateringskomponent.

Hvis dit websted er en Joomla 3.x installation

Ingen stres, du er ikke alene, vi guider dig igennem mini-migreringen.

Det første skriv ville være at opdatere dit websted til den seneste Joomla 3.10 version. Vi opfordrer dig til at læse Joomla 3.10 Præ-opdateringskontrollen. 3.10 opdateringskontrollen vil fortælle dig hvilke udvidelser som er kompatible med Joomla 4. 

Derefter så skal du blot følge vore trin for trin vejledninger. Du kan finde dem på vores officielle dokumentation på https://docs.joomla.org/Why_Migrate. Planlægning er den vigtigste del af mini-migreringsprocessen. Se https://docs.joomla.org/Planning_for_Mini-Migration_-_Joomla_3.10.x_to_4.x til en start. I bunden af det dokument kan du fortsætte til trin for trin mini-migreringen fra 3.10.x  til 4.x. og specielt starte med planlægningen (du kan finde rigelig af information og vejledninger om Joomla 4 på JDocs).

Bemærk: vi anbefaler at du først tester migreringen på en kopi af dit produktionswebsted.

Migrer nu?

Du spørger dig måske om det er tidspunktet til at migrere nu? Ideelt bør du starte planlægningen af migreringen nu, så du kan migrere når din skabelon og udvidelser er klar. Brug dette til en lejlighed til at fjerne gamle og uddaterede udvidelser. Du kan gøre mere med kun kernen, sikkert og effektivt. Så hvis en udvidelse ikke er blevet migreret, så undersøg om du virkelig behøver den..

Hold dig for øje at Joomla 3.10 er understøttet i mindre end 1.5 år, så du bør langsomt starte planlægningen af din migrering og være klar inden 3.10 ikke længere understøttes i august 2023.

Du kan læse artikler om processen i mini-migreringen og Joomla 4.1 i Joomla Community magasinet.

Lav noget larm. Joomla 4.1.4 er ude!

Vi har udgivet det til dato bedste Joomla. Lad os fortælle det til verden!

Få beskeden om de fantastiske nye funktioner ud ved at anvende hashtag #Joomla4 og #Joomla4All. 

Link til J4 brochure: https://joom.la/J4brochure

Link til J4 dokumentation

https://docs.joomla.org/J4.x:Getting_Started_with_Joomla!

https://docs.joomla.org/JDOC:Joomla_4_Tutorials_Project

Hvem er Joomla! til?

Har du brug for at lave et websted? For personlig brug, dit arbejde, velgørenhed, ikke for profit. Måske et universitet, lokal kommune, så er Joomla for dig.

Et webbureau har brug for et velunderstøttet framework som kan vokse efterhånden som klienternes behov vokser. Så er Joomla ifor dig.

Skrevet af frivillige fra enhver sektor. Det bliver anvendt over hele internettet til alle slags projekter: fra blogs og intranet til nationale regeringswebsteder. Fra små shops til verdensledende brand websteder. Joomla kan vokse efter dine behov.

Joomlas power kommer fra dets altid udviklende kodebase, der holder trit med bedst practice, men også fra dets store økosystem af udviklere, som ser muligheder i markedet og udfylder disse huller med god software designet til at efterkomme virkelige behov.

Joomla 4.1.4 er den seneste i et verdensklasse CMS som giver dig mulighed for at starte dit websted med sikkerhed i at det kan vokse med dine behov og skaleres efter dine kunder.

Alt det og så er Joomla 4 gratis at anvende og open-source software.

Hvad venter du på? Installer i dag og gro ind i fremtiden.

Hvordan kan jeg hjælpe med Joomla udvikling?

Der er flere måder, hvorpå du kan blive aktivt involveret i Joomla. Det betyder ikke noget om du er koder, integrator eller bruger af Joomla. Du kan kontakte enhver fra vores frivillig engagement team for at få mere information, eller hvis du er klar så kan du hoppe direkte på Joomla! Bug Squad.

Joomla! Bug Squad og CMS udgivelses teamet er nogle af de mest aktive teams i CMS udviklingsprocessen, og de leder altid efter nye folk (ikke kun udviklere) som kan hjælpe med et sortere fejlrapporteringer, kode patches og teste løsninger. En god måde til at øge dit arbejdskendskab af Joomla kodebasen på, og også en god måde til at møde nye mennesker fra hele verden.

Hvis du er interesseret, så læs venligst om os på Joomla! Wiki'en og, hvis du ønsker at deltage, så send en e-mail til Jacob Waisner, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., vores Bug Squad koordinator.

Du kan også hjælpe Joomla udviklinge ved at takke de involverede i de mange områder af processen. Projektet ønsker også at takke alle der har taget sig tid til at forberede og indsende arbejde inkluderet i Joomla CMS og Framework.

Et stort Tak til vore frivillige!

Joomla er resultatet af tusinder af timers arbejde fra mange frivillige.

En stor tak går til alle der har bidraget til 4.1 & 3.10 udgivelserne!

Sponsorer