Joomla 4.2.5

Joomla 4.2.5 er nu tilgængelig. Dette er en sikkerheds- og fejlrettelsesudgivelse til 4.x serien af Joomla, som adresserer 1 sikkerhedssårbarhed.

Rettede sikkerhedsproblemer

  • [20221101] - Kerne - RXSS gennem afspejlning af bruger input i com_media
    Mere Information

Fejlrettelser og forbedringer

  • Tilføj manglende fejlbeskeder til frontend > Se her
  • Ret adgangskodefornyelse for brugere uden core.admin tilladelse > Se her
  • Gennemtving ikke værdivalidering (medie felt) > Se her

Besøg GitHub for den fulde liste over fejlrettelser.

Hvor kan jeg downloade Joomla 4.2.5?

Selvfølgelig på downloads webstedet :)

Nye installationer

Instruktioner for nye installationer og tekniske krav

Opgrader

Husk… Ryd venligst din your browsers cache efter opdatering.

Hvor kan jeg finde dokumentationen om Joomla 4?

Vi har tutorials til at hjælpe dig med Joomla 4. Oprettelse af et plugin eller et modul til Joomla 4, namespaces konventioner, forberedte udtryk, anvendelse af de nye webasset klasser og meget mere.

Vi opfordrer udviklerne til at hjælpe med at skrive dokumentationen om Joomla 4 på docs.joomla.org for at hjælpe og guide brugere og andre udvidelsesudviklere.

En JDocs side vil hjælpe udviklere med at se den eksisterende dokumentation, og dokumentationen der stadig mangler.

Vi inviterer dig til at kontrollere den jævnligt, opdatere den og levere det manglende indhold: Joomla_4_Tutorials_Project/

Skal jeg planlægge at opgradere til Joomla 4.2?

Joomla 4.2 er Joomla’s lseneste store version.

Joomla 3.10 udgives sideløbende med Joomla 4 som den sidste mindre udgivelse af Joomla 3 (se denne artikel).

Joomla 3.10 vil fortsætte med at blive understøttet med sikkerhedsrettelser indtil 17. august 2023, hvilket giver dig rigelig tid til at planlægge din migrering til Joomla 4 og opdatere dine udvidelser (hvis krævet) til at være Joomla 4 kompatible versioner.

Da det nu er et år siden udgivelsen af J4.0, så bør du være i planlægningsfasen eller i gang med at migrer til den seneste version af Joomla.

Vi leverer ressourcer til at hjælpe dig med migreringen på dokumentationswebstedet.

Lav noget larm. Joomla 4.2.5 er ude!

Vi har udgivet det bedste Joomla. Lad os fortælle det til verden!

Få beskeden om de nye fede funktionaliteter ud ved at anvende hashtag #Joomla4 og #Joomla4All. 

J4 brochure: https://joom.la/J4brochure

J4 dokumentation: https://docs.joomla.org/J4.x:Getting_Started_with_Joomla!

Hvem er Joomla! til?

Har du brug for en hjemmeside? Til personlig brug, dit arbejde, velgørenhed, ikke for profit. Måske et universitet, lokal kommune, så er Joomla noget for dig.

Et webbureau behøver et velunderstøttet framework, som kan vokse med deres klienters behov. Så er Joomla noget for dig.

Skrevet af frivillige fra enhver sektor, så anvendes det over alt på internettet til alle slags projekter: fra blogs og intranet til nationale regeringswebsteder. Fra små shops til verdensdominerende brand websteder, Joomla kan vokse til at opfylde dine behov.

Joomla’s power kommer fra dets altid udviklende kodebase, der holder trit med best practices, men også fra dets stor økosystem af udviklere som kan se mulighederi markedet og udfylde hullerne med god software designet til at møde real-world behov.

Joomla 4.2 er den seneste i et verdensklasse CMS som giver dig mulighed for at starte dit websted, velvidende at det kan vokse med dine behov og skaleres med dine kunder.

Alt dette, og så er Joomla 4 gratis at anvende og open-source software. 

Hvad venter du på? Installer i dag og kom med ind i fremtiden.

Hvordan kan jeg hjælpe med Joomla udviklingen?

Der er mange forskellige måder hvorpå du kan blive aktivt involveret i Joomla. Det er ligemeget om du er koder, integrator, eller en bruger af Joomla. Du kan kontakte en a vort frivillige team for at få mere information, eller hvis du er klar så kan du hoppe lige ombord i Joomla! Bug Squad.

Joomla! Bug Squad og CMS udgivelsesteamet er nogle af de mest aktive teams CMS udviklingsprocessen og de er altid på udkig efter nye folk (ikke kun udviklere) som kan hjælpe med at sortere fejlrapporteringer, kode patches og teste løsninger. En god måde til at øge dit arbejdskendskab med Joomla kodebasen, og også en god måde til at lære nye mennesker at kende fra rund omkring på hele kloden.

Hvis du er interesseret, så læs venligst mere om dem her Joomla! Wiki og, hvis du ønsker at deltage, så send en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Projektet ønsker at takke bidragsyderne, som har taget sig tid til at forberede og indsende arbejde der skulle inkluderes i Joomla CMS'et og frameworket.

En stor takt til vore frivillige!

Joomla 4.2.5 er resultatet af tusinder af timers arbejde fra mange frivillige.

En stor tak skal gå ud til alle der bidrog til 4.2.5 udgivelsen!

Relateret information

Hvis du er en udvidelsesudvikler, så sørg venligst for at abonnere på mailing listen generel udvikler, hvor du kan diskutere udvidelsesudvikling. Nyheder som kan påvirke brugerdefineret udvikling vil også blive postet der af og til.

Sponsorer