Joomla! projektet er glade for at annoncere den planlagte udgivelse af Joomla! CMS 4.0 stabil og Joomla 3.10 stabil.

Joomla! fylder 16 den 17. august 2021

og det er med stolthed at Joomla! projektet gerne vil annoncere den planlagte udgivelse af Joomla 4.0 og Joomla 3.10 sammenfaldende med dets fødselsdag.

Joomla4You

Efter næsten 9 lange år for at blive lavet, så er Joomla 4 nu endelig her. Dette open source, community projekt har leveret et Content Management System som er blevet downloadet over 123,000,000 gange i sine 16 år. Oversat til 77 sprog og med over 2.5 millioner websteder. Med 3.1% er Joomla det tredje mest populære CMS der tæller 1 ud af hvert 50 websteder på internettet. Med over 9% af alle forretningswebsteder, så har Joomla’s fokus på tilgængelighed, hastighed, sikkerhed og SEO ud af boksen, gjort det til førstevalget af CMS, for websteder der ønsker at udvikle og vokse.

Joomla 4: CMS'et der er gratis at downloade og anvende og fuldstændig bygget af frivillige, leverer med 16 års erfaringer produkter du kan stole på.

Joomla4Tilgængelighd

Uanset størrelsen af dit websted, så er tilgængelighed for alle et must, og lige fra starten, leverer Joomla 4 bedst i forhold til tilgængelighed. Layoutet, kontrasten og infrastrukturen har alt sammen indbygget tilgængelighed, der er alle besøgende til gavn. Vi har stilet efter at følge W3C tilgængeligheds guidelines (WCAG) 2.1 (med AA compliance)

Joomla4Design

Et redesignet administrationsområde speeder indholdsoprettelsen op. Forbedret mediestyring og editoropdateringer giver dig kraften til at designe og bygge utrolige websteder. Artikelskabeloner hjælper dig og dine kolleger med at holde sig til sidedesignet.

Joomla4E-mails

Send brugerdefinerede e-mails som byder dit webstedspublikum velkommen og informerer dem effektivt! Med det nye e-mail skabelonsystem, er det lettere end nogensinde at style de e-mails som dit websted sender så de passer til dit budskab og brand. Nu kan du tage dit websted til det næste niveau, når du kommunikerer med dine kunder.

Joomla4Søgning

Søgning er et boost til ethvert websted. Det giver dine besøgende mulighed for at tune ind på de områder som de er interesserede i, hvilket øger engagementet og forbedrer dine websteders ranking. Så når det kommer til søgning, så led ikke mere - Joomla 4 smartsøgning har mange forbedringer i forhold til tidligere Joomla søgninger og er den bedste til dato.

Joomla4SEO

Kom hurtigt til tops i enhver søgemaskine med Joomla 4. Systemet tager sig af SEO, så du kan fokusere på at folk lægger mærke til dit gode indhold. SEO der er bygget ind i arkitekturen af siden, betyder at du får den korrekte sidestruktur uden ekstra udvidelser.

Joomla4Sikkerhed

At køre et websted med "state of the art" velskrevet kode hjælper dig med at forblive foran når det kommer til sikkerhed. Med mange arkitektur ændringer designet til at maksimere sikkerhed og holde hackere ude, så kan du være sikker på at skiftet til Joomla 4 er et klogt valg. Fordelene er utallige når det kommer til at sikre at dine og dine klienters data er så godt beskyttede som overhovedet muligt.

Joomla4Hastighed

Med Joomla 4 drager du fordel af øget performance. Hastighed er en af topfaktorerne i konversioner uanset om dit websted er e-handel eller om du har behov for at øge antallet af abonnenter, så giver Joomla 4 dit websted det boost som det behøver.

Joomla4Arbejdsgange

Arbejdsgange hjælper dig med at køre dit websted effektivt, ved at sikre at de opgaver som skal udføres vliver udførst og af de rette personer. Kombineret med de mange forbedringer i medie styringen, så vil indholdsskribenter elske den nye arbejdsgang og mediestyring.

Hvor kan jeg finde mere information?

J4 brochure

Links til J4 dokumentation
Kom i gang med Joomla!
Joomla 4 tutorials projekt

Joomla 3.10 hjælper med overgangen til Joomla 4

Sideløbende med Joomla 4 stabil, udgiver vi den første stabile version af Joomla 3.10.

Joomla 3.10 er en bro mellem de to store serier. Joomla 3.10 stabil vil primært være en udgivelse der indeholder tilbageporteringer af API ændringer fra Joomla 4.0 udviklingsgrenen, for at gøre overgangen til den næste store udgivelse lettere. Joomla 3.10 vil være understøttet i to år efter dets fuldstændige udgivelse.

Når dit websted er opdateret til 3.10, så vil præ-opdateringskontrollen give dig mulighed for at kontrollere kompatibiliteten med Joomla 4.0 minimumskravene i forhold til dit aktuelle hostingmiljø og endnu vigtigere, dine installerede udvidelser. Dette vil hjælpe med en lettere migrering til Joomla 4.0.

Hvem er Joomla! for?

Joomla4Alle

Joomla 4 er for alle!.

Skrevet af frivillige fra enhver sektor, så anvendes det over hele internettet til alle mulige slags projekter: små projekter, men også nationale regeringswebsteder. Fra små butikker til verdensledende brand websteder.

Joomla’s power kommer fra dets evigt udviklende kode base, der holder stand med best practice, men også fra dets store økosystem af udviklere som ser muligheder i markedet og fylder hullerne med god software designet til at møde virkelige behov ude i verden.

Joomla 4 er det seneste i et verdensklasse CMS som giver dig mulighed for at starte dit websted velvidende at det kan vokse med dine behov og skaleres i forhold til dine kunders behov.

Alt dette og Joomla 4 er gratis at anvende og open-source software.

Hvad venter du på? Installer i dag og dyrk din fremtid.

Hvordan kan du hjælpe Joomla! udviklingen?

Der er forskellige måder hvorpå du kan blive aktivt involveret i Joomla. Det er uanset om du er programmør, integrator, eller en bruger af Joomla. Du kan kontakte enhver fra vort frivillige engagements team for at få mere information, eller hvis du er klar, så kan du hoppe lige ind i Joomla! Bug Squad.

Joomla! Bug Squad er et af de mest aktive teams i CMS udviklingsprocessen og leder altid efter nye personer (ikke kun programmører) som kan hjælpe med at sortere fejlrapporteringer, programmere patches og teste løsninger. En god måde til at øge dit arbejdskendskab til Joomla! kode basen, og også en god måde at møde nye personer fra hele verden på.

Hvis du er interesseret, så læs om os på Joomla! Wiki'en og hvis du ønsker at deltage, så send en e-mail til Jacob Waisner, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., vores Bug Squad koordinator.

Du kan også hjælpe med Joomla! udviklingen ved at takke de der er involverede i mange områder af processen. Projektet ønsker også at takke alle bidragsyderne som har taget sig tid til at forberede og indsende arbejde der skal inkluderes i Joomla! CMS'et og framework'et.

En stor tak til alle vore frivillige!

Et stort tak går ud til alle der har bidraget til 4.0 udgivelsen! Lige nu er vi på over 46,150 commits med mange forskellige mennekser der har bidraget til disse commits (ikke inkluderende testere og andre ikke-kodende aktiviteter).

Sponsorer