Joomla! 3.7.2 udgivet

Skrevet af Ronny Buelund.

Joomla! 3.7.2 er nu tilgængelig. Dette er en fejlrettelses udgivelse i 3.x serien af Joomla. Denne udgivelse retter nogle fejl i fil mime kontrol, modul side filtrering såvel som nogle andre fejl og flere mindre forbedringer.

Denne udgivelse indeholder kun fejlrettelser som uheldigvis blev introduceret i den seneste version, og den fokuserer kun på at stabilisere 3.7 serien, ved at rette fejlene.

Hvad er der i 3.7.2?

Joomla! 3.7.2 retter nogle problemer som blev fundet i Joomla! 3.7.1, og introducerer også nogle forbedringer.

Fejlrettelser

 • Ret mime kontrol #16091
 • Ryd cache ved flere handlinger #15606
 • Sæt ugenumre til at vises som standard #16117
 • Ret sidefiltrering i modulstyring #16118
 • Ret, kopi reference til mål, problem #16178
 • Tillad multiple værdier for heltalsfeltet #16153
 • Besøg GitHub for den fulde liste over fejlrettelser.

Læs venligst dokumentations wiki for FAQ’s angående 3.7.2 udgivelsen.

Download

Opgraderingspakker

Opgraderingspakker
Joomla! 3 opgraderingspakker

Bemærk: Læs venligst opdateringsinstruktionerne inden du opdaterer.

Husk venligst at tage en backup af dit websted inden du opdaterer, og at rydde din websteds, administrator og browser cache efter opdatering.
Hvis du finder en fejl i Joomla! 3.7.2 så rapporter den venligst på Joomla! Issue Tracker.

Hvordan kan du hjælpe med Joomla! udviklingen?

Der er mange måder hvorpå du kan blive aktivt involveret i Joomla. Det betyder ikke noget om du er koder, integrator, eller en Joomla bruger. Du kan kontakte enhver i Produktions afdelingen, for at få mere information, eller hvis du er klar, så kan du hoppe direkte ind i Joomla! Bug Squad.
Joomla! Bug Squad er altid på udkig efter folk (ikke kun udviklere) der kan hjælpe med at sortere fejlrapporter, kode rettelser og teste løsninger. Det er en god måde til at øge dit arbejdskendskab til Joomla på, og også en god måde til at måde nye folk fra hele verden på. Hvis du er interesseret, så læs venligst om os på Joomla! Documentation Wiki og, hvis du ønsker at deltage, send en e-mail til Joomla Bug Squad Coordinator.

Du kan også hjælpe Joomla! udviklingen ved at takke de der er involveret i de mange områder af processen.

En stor tak til vore frivillige!

En sot tak går ud til alle der bidrog til 3.7.2 udgivelsen.

Spred Joomla! kærligheden

Har Joomla! hjulpet dg med at gøre dit job bedre, spare penge, tilladt dig at gøre mere med dit websted? Du kan hjælpe andre med at opleve de samme resultater og lære mere om dette gode Open Source Content Management System, ved at fortælle det til andre.

Del nyhederne!

Glem ikke at besøge Joomla! 3.7 Landingssiden for at få et overblik over de nye funktioner, for at downloade vort store udbud af billedmateriale, der er offentligt tilgængelig på Joomla 3.7 billedmateriale siden. Du kan også finde Joomla! 3.7 videon på vores YouTube kanal, som allerede er tilgængelig på 30 sprog.
Vi bliver glade hvis du spreder Joomla! kærligheden og lader ordet sive ud i dit netværk.

Er du en journalist, blogger eller evangelist?

Tag endelig kontakt til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for interviews og andet indhold.

Gør den næste Joomla! udgivelse endnu bedre

Joomla! 3.8, 3.9 og 4.0 er allerede under udarbejdelse. Hvis du vil hjælpe med at forbedre dem kan du gøre en direkte forskel. Deltag i Joomla! frivilligheds fællesskabet og bidrag med dine evner og din tid for at hjælpe med at få Joomla! til at vokse endnu mere.

 • Bliv tester - ingen specielle evner krævet, men du skal kunne installere testudgivelser og følge rapporterings instruktioner
 • Hjælp med at oversætte - for de der taler engelsk og et hvilket som helst andet sprog
 • Dokumenter nye funktioner - for de der kan skrive vejledninger og teknisk dokumentation
 • Andre områder -  find et der passer til dine evner og interesser.

 

Sponsorer