Joomla! 3.9.2 udgivet

Skrevet af Ronny Buelund.

Joomla 3.9.2 er nu tilgængelig. Dette er en sikkerhedsopdatering til 3.x serien af Joomla, som adresserer 4 sikkerhedssårbarheder og indeholder over 50 fejlrettelser og forbedringer.

Hvad er der i 3.9.2?

Joomla 3.9.2 inkluderer fire rettelser af sikkerhedsproblemer, og flere fejlrettelser og forbedringer.

Rettede sikkerhedsproblemer

 • Lav prioritet - Kerne - Lagret XSS i mod_banners (påvirker Joomla 2.5.0 til 3.9.1) Mere information »
 • Lav prioritet - Kerne - Lagret XSS i com_contact (påvirker Joomla 2.5.0 til 3.9.1) Mere information »
 • Lav prioritet - Kerne - Lagret XSS iproblem i de Globael konfigurations tekstfilterindstillinger (påvirker Joomla 2.5.0 til 3.9.1) Mere information »
 • Lav prioritet - Kerne - Lagret XSS issue i den Globale konfigurations hjælpe URL (påvirker Joomla 2.5.0 til 3.9.1) Mere information »

Fejlrettelser og forbedringer

 • Rettelser for tilstand i com_finder (#23194), com_banners (#23193),  com_messages (#23192), com_users bemærkninger (#23191)
 • Fjernelse af cache feltet i sprogene (#23174), syndikat (#23166), tilfældigt billede (#23165), og log på moduler (#23152)
 • Editors API udvidet #23224
 • Menupunkt alias type: Omdirigering er valgfri #23278
 • com_media: Normalisering af uploadede filnavne (#23259)
 • Koderensning og namespacing

Besøg GitHub for den fulde liste over fejlrettelser.

Download

Opgraderingspakker

Opgraderiongspakker
Joomla 3 opgraderingspakker

Bemærk: Læs venligst opdateringsinstruktionernen inden opdatering.
Husk… Ryd venligst din browser's cache efter opdatering.
Har dun fundet en fejl? Rapporter den på Joomla Issue Tracker.
Spørgsmål? Se dokumentations wiki'en for FAQ’s omkring 3.9.2 udgivelsen.

En stor tak til vore frivillige!

En stor tak skal gå til alle der har bidraget til 3.9 udgivelsen!
Fra og med 3.9.3, vil Harald Leithner være 3.9 udgivelses lederen. Joomla projektet vil gerne sige en stor tak til Michael Babker for alle hans bidrag til CMS udviklingen.

Gør den næste Joomla! udgivelse endnu bedre

Joomla 3.10 og 4.0 er stille og roligt i støbeskeen. Har du en god idé omkring hvordan vi kan gøre Joomla endnu bedre? Vi kalder på alle udviklere der kan gøre en direkte forskel på de næste kommende udgivelser.

Find ud af mere om disse udgivelser på GitHub:

Download disse kommende udgivelser fra siden nightly build (kun til testformål - anvend ikke på produktionswebsteder).

Ønsker du en endnu lettere mulighed?
Kom over på launch.joomla.org - hvor du kan teste Joomla 4.0 med kun et klik - intet testmiljø er nødvendigt, intet der skal installeres eller sættes op (overhovedet).

Deltag i Joomla! kraften

Fra ørne-øjede testere til talentfulde oversættere, så gror og udvikler  Joomla sig kun på af vore team af tapre frivillige.
Sådan kan du hjælpe...

 • Bliv tester - De behøves ingen specielle kundskaber – men du skal kunne installere testudgivelser og følge rapporteringsinstrukser
 • Hjælp os med at oversætte - Taler du engelsk og et andet sprog? Hjælp os med at tale med verden!
 • Dokumentering af nye funktioner - Betragter du dig selv som den fødte underviser? Disse roller er for dem der kan skrive manualer og teknisk dokumentation
 • Joomla 3.9 Hjælpe skærme - Enhver bruger kan hjælpe med at opdatere og/eller oversætte hjælpe skærmene – disse er alle tilgængelige via Joomla backend
 • Andre områder -  Der er mange andre frivillighedsområder - find et områder som passer til din kunden og dine interesser

Der sker en masse i Joomla projektet. Hold dig informeret ved at abonnere på Joomla nyhedsbrevet - og hvis du er er en udvikler, så husk at abonnere på vores Udvikler nyhedsbrev også.

Spred Joomla! kærligheden

Hvad har Joomla gjort for dig? Har det hjulpet dig med at arbejde bedre, hurtigere, smartere? Har det indtjent store penge til dig, eller givet dig mere frihed i den stor online verden? Fortæl alle om det – og hjælp dem med at gøre præcis det samme som du har gjort, ved hjælp af Joomla!

Del vores lige-ude-af-trykken nyheder!

Tag en tur til Joomla 3.9 landingssiden – som allerede er tilgængelig på 25 sprog (tak, frivillige oversættere!). Her vil du finde et fuldt overblik over det sprit nye funktioner.
Nyd og del den officielle Joomla 3.9 video, som også er tilgængelig på mange sprog på https://joom.la/39videos

Har du brug for billeder eller bannere til dine blogindlæg, websteder eller til deling på sociale medier? Download det du har behov for fra vores Joomla 3.9 billedmateriale side. Og hvis du ønsker at oversætte dem, så kan du finde kildefilerne her.
Vi ønsker at du spreder Joomla kærligheden ved at fortælle verden omkring dit arbejde.

Er du en journalist, blogger eller evangelist?

Vores Joomla marketing team kan kontaktes for interviews og andet indhold. E-mail teamet på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

Sponsorer